skip to Main Content

Monteur Werktuigbouw

Het is een interessante tijd om aan boord te komen van Evos Rotterdam! Naast onze core business, de opslag van bio-ethanol en methanol, hebben we ook een productiefaciliteit voor formaldehyde/paraformaldehyde en hexamine. Onze klanten vragen om een excellente en betrouwbare dienstverlening en wij zijn trots op de langjarige relaties met onze klanten.

 

We hebben onlangs een nieuwe eigenaar gekregen en dit brengt nieuwe kansen voor ons bedrijf. Met onze nieuwe eigenaar First State Investments willen we onze activiteiten verder uitbreiden en professionaliseren. Hierin werken we samen met de andere Evos-locaties. We werken met cruciale producten en zien de toekomst van ons bedrijf met veel vertrouwen tegemoet. Met ons team van professionals en onze resultaatgerichte en dienstverlenende aanpak zijn we klaar voor een volgende stap in deze ontwikkeling.

Wat ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze productie en opslaginstallaties, utillities, gebouwen, voorzieningen en het terrein. Wat houdt dit precies in? Je voert preventieve onderhoudswerkzaamheden en inspecties uit. Verder repareer en vervang je installatieonderdelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mechanisch veiligstellen van installaties ter betrekking van het uitvoeren van werkzaamheden. Verder rapporteer je jouw constateringen, uitgevoerde onderhoudswerken en reparaties. Je neemt deel aan vergaderingen, overlegvormen en werkgroepen in het kader van kwaliteit, veiligheid, milieu en bedrijfsvoering. Je doet dit alles op een veilige, milieuvriendelijke en conform wet en regelgeving. Je rapporteert in deze functie aan de 1e Monteur WTB. Dit alles doe je in dagdienst, maar je bent ook bereid om over te werken. Samen met je collega monteurs draai je om toerbeurt consignatiediensten.

We regelen het goed voor je

We doen het voor elkaar en met elkaar en alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op zaken op een directe en professionele manier. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en streven we naar verbetering.

En je krijgt:

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Vakantietoeslag van 8%.
 • De optie om 6 extra verlofdagen per jaar te kopen, naast de 27 die je al krijgt (op basis van 40 uur per week)
 • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering
 • Een goede pensioenregeling.
 • Veel vrijheid. Neem je initiatief? Dat vinden we mooi.

Wat jij meebrengt

Een energieke en proactieve houding, waarbij je makkelijk verbinding maakt met de mensen om je heen en snel kunt schakelen tussen de diverse onderwerpen die op je af komen, dat heb jij in huis. En verder:

 • heb je een afgeronde LBO opleiding richting mechaniek of werktuigbouw
 • je hebt enkele jaren ervaring in een onderhoudsdienst
 • ben je in het bezit van een VCA diploma
 • vind je het leuk om in een omgeving te werken die in ontwikkeling is
 • heb je uitstekende Nederlandse communicatieve vaardigheden
 • ben je een echte team player, accuraat, resultaatgericht, organisatiesensitief, flexibel
 • vind je het geen probleem om onregelmatig te werken

Tijd voor actie

Als je wilt solliciteren stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar Christa van Velzen, HR Officer Evos Rotterdam, via christa.van.velzen@evos.eu.

Onze sollicitatieprocedure ziet er zo uit: 1ste gesprek –2de gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.