skip to Main Content

 Customer Service & Planning Representative (1fte) 

Het is een interessante tijd om aan boord te komen van Evos Amsterdam! Onze terminal is state-of-the-art en de absolute top van de internationale tankopslag-industrie. De terminal is sterk geautomatiseerd en heeft een professioneel en toegewijd team. We streven voortdurend naar onze ambitie om de beste te zijn. Onze klanten vragen om een first-time-right uitvoering in combinatie met een zeer hoge doorvoersnelheid 

We zijn onlangs veranderd van eigenaar en dit brengt nieuwe kansen voor ons bedrijf. Met de nieuwe eigenaar First Sentier Investments willen we de activiteiten binnen en buiten de terminal grenzen verder uitbreiden. We slaan cruciale energieproducten op en zien de energietransitie als een bron van nieuwe kansen voor ons bedrijf. Je krijgt de kans om deel uit te maken van deze reis. Als een op zichzelf staande en groeigerichte organisatie willen we ons versterken en uitbreiden. Je hebt grote vrijheid om vorm te geven aan je functionele gebied en onze toekomst, met kansen om je carrière te versnellen. 

Je rol als Customer Service & Planning Representative 

Vanuit jouw rol als Customer Service & Planning Representative, op een van de modernste terminals van Nederland, voorzie jij onze klanten van een excellente service. Welke melding er ook binnenkomt, jij gaat met positieve energie achter de oplossing aan. Je zoekt contact met de juiste partijen om antwoorden op te halen en bent een ster in verwachtingen managen. Zo realiseer jij klantwaardering. 

Bij het laden en lossen van de verschillende grondstoffen van onze klanten, ontstaan regelmatig vragen bijvoorbeeld over het inplannen van orders of over formulieren die niet compleet zijn. Als Customer Service & Planning Representative bied jij snel en servicegericht het antwoord op al deze vragen of klachten. Wat je allemaal doet: 

 • Je behartigt de belangen van jouw klant en zorgt voor een optimale en proactieve service verlening van orderaanname tot aan de facturatie; 
 • Je plant orders efficiënt in voor zowel klant als de terminal. 
 • Je ontvangt, registreert en behandelt vragen, problemen en klachten van klanten naar tevredenheid af; 
 • Je onderhoudt dagelijks contact met agenten, vervoerders, rederijen, controleurs; 
 • Je bent veel in contact met de operationele dienst over de planning en de levering van diverse diensten. 

We werken in een dynamische en continu veranderende omgeving waar alles 24/7 doorgaat. We doen het voor elkaar en met elkaar en alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op zaken op een directe en professionele manier. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en kennen we elkaar steeds beter. De werktijden van onze afdeling worden vooraf in een rooster vastgesteld. 

We regelen het goed voor je 

Werken in een professionele omgeving met collega’s waarmee je met plezier samenwerkt. Met humor en openheid naar elkaar delen we verhalen en relativeren we eventuele teleurstellingen. 

En je krijgt: 

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van jouw kennis en ervaring. 
 • Vakantietoeslag van 8,33%. 
 • De optie om 10 extra verlofdagen per jaar te kopen, naast de 30 die je al krijgt. 
 • Een collectieve zorgverzekering, waarbij wij 50% van je nominale premie betalen. 
 • Een goede pensioenregeling. 
 • Veel vrijheid. Neem je initiatief? Dat vinden we mooi. 

Wat jij meebrengt

Een ongelooflijk grote dosis klant- en servicegerichtheid in combinatie met super sterke communicatie skills, dat heb jij in huis. Verder heb je er zin in om je de komende jaren aan onze Customer Service afdeling te binden en heb je: 

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in een bedrijfskundige, technische of logistieke richting; 
 •  Werkervaring in een relevante functie zoals bijvoorbeeld planner of een customer service functie is een grote pré; 
 • Goede kennis van automatiseringssystemen; 
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Spreek je ook nog Duits, dan heb je een streepje voor; 
 • Veel positieve energie waar je collega’s en ‘klanten’ blij van worden. 

Tijd voor actie

Als je wilt solliciteren stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar onze HR Manager, Maartje van Staden, via maartje.van.staden@evos.eu. 

Onze sollicitatieprocedure ziet er zo uit: 1ste gesprek – Assessment – 2de gesprek. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd